REGIDORIA DE MOBILITAT, SERVEIS URBANS I HORTA

Et trobes a:Inici/REGIDORIA DE MOBILITAT, SERVEIS URBANS I HORTA/Notícies/L'Ajuntament de Lleida millora els camins de l'Horta

L'Ajuntament de Lleida millora els camins de l'Horta

S'han fet tasques de manteniment al Camí del Mig de Butsènit i pròximament s'actuarà als camins de la Falda de Gardeny, de les Granges de Vilanova, de Llombart i la Travessera de Tres Pontets a Torre Llombart. El 21 de novembre s'obre el termini per a presentar candidatures als Premis Horta.

Data publicació: Dijous 17, novembre del 2022


Imatge de la notícia L'Ajuntament de Lleida millora els camins de l'Horta

L'Ajuntament de Lleida du a terme de manera continuada treballs de manteniment de la xarxa viària de l'Horta. El regidor d'Ocupació, Responsabilitat Social i Horta, David Melé, ha informat avui els membres de la Comissió de l'Horta de les actuacions previstes en aquest àmbit.

D'una banda, el passat mes d'octubre es va dur a terme una actuació al Camí del Mig de Butsènit, inclosa dins del contracte de Manteniment de camins, que va consistir en la neteja i reperfilat de la cuneta per tal de reconduir les aigües i garantir la durabilitat de l'actuació. Un cop reparada la plataforma del paviment, s'hi va aplicar un doble tractament asfàltic.

A més, el mes passat es va adjudicar també el nou contracte d'obra de reforç i millora del ferm amb regs asfàltics de camins de l'Horta, per un import de 42.165,53 € a l'empresa Arnó Infraestructuras, SLU. Mitjançant aquest contracte, s'està actuant durant aquest mes de novembre en trams que estan especialment malmesos dels camins de la Falda de Gardeny, de les Granges de Vilanova, de Llombart i la Travessera de Tres Pontets a Torre Llombart.

Aquestes obres tenen com a objectiu renovar a fons el substrat del ferm i aplicar-hi un doble o triple tractament de reg asfàltic. Aquestes millores permetran reduir les actuacions de reparacions parcials. Els treballs finalitzaran durant aquest mes.

Premis Horta de Lleida

Durant la Comissió de l'Horta també s'ha informat de l'obertura del període de candidatures de la setena edició dels Premis Horta de Lleida, corresponent a l'any 2023. Es podran presentar entre el 21 de novembre i l'11 gener.

Els premis tenen com a finalitat guardonar i reconèixer aquelles persones, entitats o iniciatives que treballen o han treballat pel desenvolupament i la promoció de l'Horta de Lleida, des del punt de vista agrari, cultural o qualsevol altre aspecte remarcable. El guardó estableix dues modalitats: Premi al reconeixement de la trajectòria de promoció i desenvolupament de l'Horta de Lleida i Premi a la innovació en l'activitat agrària a l'Horta de Lleida. A més, com s'ha fet en anteriors convocatòries, es farà una menció, a consideració del jurat, a les candidatures de projectes liderats per dones.

Categories: camins, horta de Lleida, 2022, horta

Et destaquem...