Mobilitat Vialitat Trànsit i Horta

Et trobes a:Inici/Mobilitat Vialitat Trànsit i Horta/Notícies/L'Ajuntament de Lleida adapta la vianalització de carrers del cap de setmana a les demandes dels comerciants

L'Ajuntament de Lleida adapta la vianalització de carrers del cap de setmana a les demandes dels comerciants

Les avingudes de Blondel i de Madrid es tallaran al trànsit només els diumenges i l'av Rovira Roure i el carrer Teuleries es tallaran a partir de les 21 h del dissabte i fins a les 22 h del diumenge. S'avança a les 12h del dissabte l'inici de la vianalització dels carrers Sant Martí, avinguda de Sant Pere, avinguda Doctora Castells i el carrer Antoni Solé, que seran per a ús exclusiu de la ciutadania a peu, en bicicleta o en vehicles de mobilitat personal.

Data publicació: Divendres 19, juny del 2020


Imatge de la notícia L'Ajuntament de Lleida adapta la vianalització de carrers del cap de setmana a les demandes dels comerciants

Imatge: (c) Ajuntament de Lleida

Els regidor de Mobilitat Joan Ramon Castro i la regidora de Comerç, Marta Gispert, s'han reunit avui amb els representants dels comerciants de l'Eix Comercial i també han mantingut converses amb els representants de la Zona Alta i, amatents a les seves peticions, s'ha acordat modificar alguns dels talls de trànsit que s'han anat realitzant en diferents punts de la ciutat els caps de setmana coincidint amb l'estat d'alarma per afavorir el passeig de vianants amb seguretat. El principal canvi que es produirà aquest cap de setmana és la modificació de l'horari de tancament al trànsit de les avingudes Blondel i Madrid: l'Avinguda de Blondel (fins al Pont Vell) i l'avinguda de Madrid (des de la plaça Espanya fins a l'av. Blondel) es tallaran només el diumenge, entre les 10 h i les 22 h. També es modifica l'horari pel que fa a l'Avinguda Rovira Roure (des de la rotonda de Ricard Vinyes fins al Passeig de Ronda) i el carrer Teuleries, que estaran oberts al trànsit durant el dissabte fins a les 21 i seran d'ús únic per a vianants des d'aquesta hora i fins al diumenge a les 22 h.

Aquest cap de setmana estaran tallats al trànsit entre les 12 h del dissabte i les 22 h del diumenge 21, els carrers Sant Martí (únicament des de l' av Prat de la Riba fins al c/Bonaire), l'avinguda de Sant Pere (a l'altura de la Plaça Sant Pere fins al carrer Santa Coloma), l'avinguda Doctora Castells des de Riu Ebre fins a l'av de l'Estudi General i el carrer Antoni Solé   (des de Plaça sant Jordi fins a l'av. Pla d'Urgell). Respecte a la setmana passada, s'avança a les 12 h el tancament d'aquests carrers.Hi haurà un tercer grup de carrers que estaran tallats al trànsit, durant el dia, el dissabte i diumenge, però s'hi podrà circular en vehicle entre les 22 h i les 10 h del matí de diumenge. El carrer Jaume II (entre Av.de l'Estudi General fins Pere de Cabrera), el carrer Enginyer Santi Companys (entre els carrers Albarés i Sant Paulí de Nola), l'Av. de Joana Raspall, l'av  Francesc Macià (en la connexió de l'av del Segre), l' av del Segre fins a la rotonda de Lluís Roca (sota el pont de Príncep de Viana) i el carrer Mossèn Reig (des de l'Alcalde Porqueres fins a Paer Casanoves) seran d'ús exclusiu per a vianants entre les 12 h i les 22 h d'aquest dissabte i entre les 10 h i les 22 h del diumenge.Tant la regidora de Consum, Comerç i Mercats, Marta Gispert, com el regidor de Mobilitat, Vialitat, Trànsit i Horta, Joan Ramon Castro han valorat molt positivament l'aportació dels comerciants i han destacat la voluntat de l'equip de govern de la Paeria d'avançar en canvis a la ciutat que permetin atendre les necessitats del conjunt de la ciutadania i del seu teixit comercial.

Et destaquem...