REGIDORIA DE MOBILITAT, SERVEIS URBANS I HORTA

Et trobes a:Inici/REGIDORIA DE MOBILITAT, SERVEIS URBANS I HORTA/Notícies/La Paeria vetlla pel bon estat de la jardineria de la ciutat

La Paeria vetlla pel bon estat de la jardineria de la ciutat

Fèlix Larrosa demana complicitat a les empreses encarregades de la jardineria a la ciutat i un major compromís per fer de Lleida una ciutat endreçada i per al gaudi de tothom. L’Ajuntament de Lleida va decidir l’any 2015 suprimir l’ús de l’herbicida glisofat a la trama urbana, un fet que comporta més dificultats en la gestió del servei.

Data publicació: Divendres 07, setembre del 2018


Imatge de la notícia La Paeria vetlla pel bon estat de la jardineria de la ciutat

Imatge: @Hermínia Sirvent

L’alcalde de Lleida, Fèlix Larrosa, i el regidor responsable de Medi Ambient, Joan Queralt, juntament amb els representants de l’Associació de Veïns i les empreses concessionàries, han repassat avui les tasques de manteniment que els equips de jardineria de la ciutat realitzen al barri de Cappont i s’han estudiat diverses actuacions per tal de millorar el servei.

L’Ajuntament de Lleida va decidir l’any 2015 deixar d’utilitzar l’herbicida glisofat per fer les tasques de manteniment de jardineria. “Vam deixar d’utilitzar determinats productes químics a la trama urbana que, a futur, podrien ser considerats perillosos per a la salut de les persones”, ha explicat el paer en cap.

En aquest sentit, l'alcalde ha detallat que “va ser una decisió dura, ja que comporta més dificultats en la gestió de les males herbes, que ara s’han de retirar de forma pràcticament manual o mecànica, uns procediments que són, en qualsevol cas, més lents. Aquest fet fa que haguem de multiplicar els nostres esforços i equips de jardineria al carrer”.

Finalment, Larrosa ha demanat complicitat a les empreses encarregades de la jardineria a la ciutat i un major compromís per fer de Lleida una ciutat endreçada i per al gaudi de tothom. La Paeria destina anualment gairebé 3 milions d’euros al manteniment de la jardineria de la ciutat.

 

Imatge: @Hermínia Sirvent

Et destaquem...