REGIDORIA DE MOBILITAT, SERVEIS URBANS I HORTA

Et trobes a:Inici/REGIDORIA DE MOBILITAT, SERVEIS URBANS I HORTA/Notícies/La Paeria millora la seguretat viària a una desena de passos de vianants

La Paeria millora la seguretat viària a una desena de passos de vianants

La Paeria millora la seguretat viària a una desena de passos de vianants.

Data publicació: Dimecres 12, maig del 2021


Imatge de la notícia La Paeria millora la seguretat viària a una desena de passos de vianants

Imatge: ©Ajuntament de Lleida

La regidoria de Mobilitat, Vialitat, Trànsit i Horta de l’Ajuntament de Lleida està millorant la senyalització de diversos semàfors en una desena de passos de vianants de la ciutat per tal de millorar la seguretat viària.


Així, durant aquesta setmana s’instal·len divuit comptadors numèrics regressius que informen els vianants del temps que els hi resta per travessar amb llum verda un pas de zebra semafòric i uns altres quatre que informen, a més del verd, també del temps que resta en vermell.

Els nous comptadors s’instal·laran a les cruïlles de Baró de Maials amb el carrer Terrassa; Rambla d’Aragó amb Ramon y Cajal; Plaça Catalunya amb Lluís Companys; Plaça Catalunya amb Sant Antoni; Plaça Espanya amb avinguda de Madrid (en dues ubicacions, una a l’altura de l’oficina d’Autobusos i l’altra al costat de l’església de Sant Ignasi); avinguda de Madrid amb República del Paraguai; Rovira Roure (a l’altura de l’hospital Santa Maria).

A més s’instal·laran quatre aparells més, que descomptaran el temps tant per al verd com per al vermell, en un nou pas a la plaça Espanya i en el que hi ha a l’altura del pont de l’Estudi General, també a la mateixa plaça.

Aquesta actuació complementa una altra duta a terme fa uns mesos, també en una desena de passos de vianants semafòrics. Per triar els emplaçaments s’ha tingut en compte el nombre de persones que hi passen cada dia i també la seva proximitat a entorns escolars.

El regidor de Mobilitat, Joan Ramon Castro, ha destacat que “aquestes mesures estan orientades a garantir la seguretat dels vianants i la resta d’usuaris de la via pública, que és una prioritat per a la Paeria per tal d’evitar accidents i atropellaments”.

Et destaquem...