Mobilitat Vialitat Trànsit i Horta

Et trobes a:Inici/Mobilitat Vialitat Trànsit i Horta/Notícies/La Paeria instal·la un nou pas de vianants semaforitzat a l’Avinguda de Madrid

La Paeria instal·la un nou pas de vianants semaforitzat a l’Avinguda de Madrid

L’actuació, llargament reivindicada, suposa un gran pas endavant en termes de millora de la mobilitat i dotarà de major confort als veïns i veïnes del barri Instituts-Sant Ignasi.

Data publicació: Dimecres 23, gener del 2019


Imatge de la notícia La Paeria instal·la un nou pas de vianants semaforitzat a l’Avinguda de Madrid

Imatge: @Santi Iglesias

L’Ajuntament de Lleida finalitzarà aquesta setmana els treballs de construcció d’un nou pas semaforitzat a l’Avinguda de Madrid, que connecta la Plaça d’Utxesa amb el carrer Ramon Soldevila. El paer en cap, Fèlix Larrosa, ha visitat avui els treballs, que suposen un gran pas endavant en termes de mobilitat i dotaran d’un major confort als veïns i veïnes del barri Instituts-Sant Ignasi. L’alcalde s’ha mostrat molt satisfet per aquesta actuació, que respon a una llarga reivindicació veïnal, i ha encoratjat la ciutadania a respectar els senyals de trànsit i participar d’una forma cívica en el compliment de la normativa de circulació.

Els treballs permetran crear un nou accés per a vianants més directe amb el centre del barri. En aquests moments s’estan finalitzant les obres per fer accessible el pas de vianants, amb la instal·lació dels guals i la demolició de la mitjana corresponent. El semàfor es posarà en marxa durant els propers dies.

 

Imatge: @Santi Iglesias

Et destaquem...