Serveis Urbans

Et trobes a:Inici/Serveis Urbans/Notícies/La Paeria iniciarà en breu els tràmits per licitar les obres de millora del segon tram del carrer Les Roses

La Paeria iniciarà en breu els tràmits per licitar les obres de millora del segon tram del carrer Les Roses

La Paeria finalitza les obres del carrer Les Roses de la Bordeta en el tram comprès entre el carrer Campament i Sant Paulí de Nola. S’han ampliat les voreres amb l’objectiu de millorar l’accessibilitat, s’han plantat prop d’una quinzena d’arbres i s’ha millorat la xarxa d’aigua i clavegueram.

Data publicació: Dijous 05, abril del 2018


Imatge de la notícia La Paeria iniciarà en breu els tràmits per licitar les obres de millora del segon tram del carrer Les Roses

Imatge: ©Ajuntament de Lleida

L’Ajuntament de Lleida ha finalitzat la urbanització i millora de l’accessibilitat del carrer les Roses del barri de la Bordeta, en el tram comprès entre el carrer Campament i el carrer Sant Paulí de Nola. El tinent d’alcalde i regidor d’Hàbitat Urbà, Rural i la Sostenibilitat, Fèlix Larrosa, ha visitat avui el resultat dels treballs i ha anunciat que en breu s’iniciaran els tràmits per licitar les obres de millora del següent tram de carrer, entre els carrers Sant Paulí de Nola i Impressor Botel.

Els treballs que s’han realitzat en el primer tram de carrer, en una superfície d’aproximadament 1,126 m2, han consistit en una ampliació de les voreres amb l’objectiu de millorar l’accessibilitat, la plantació de prop d’una quinzena d’arbres i la millora de la xarxa d’aigua i clavegueram. A més a més, el carrer ha passat a tenir sentit únic.

El responsable d’urbanisme ha explicat que l’actuació en aquest carrer vol donar resposta a les necessitats dels veïns i veïnes de la zona perquè permet eliminar les antigues voreres, estretes i amb forts pendents.

El pressupost del primer tram d’aquest carrer ha estat de 162.110,89 euros.

 

Imatge: ©Ajuntament de Lleida

Et destaquem...