Mobilitat Vialitat Trànsit i Horta

Et trobes a:Inici/Mobilitat Vialitat Trànsit i Horta/Notícies/La Paeria i l’ATM de Lleida mantindran congelades les tarifes del transport públic per l’any vinent

La Paeria i l’ATM de Lleida mantindran congelades les tarifes del transport públic per l’any vinent

Autobusos de Lleida tancarà l’any 2020 amb una caiguda de prop del 50% d’usuaris, com a conseqüència dels efectes de la pandèmia .

Data publicació: Dimecres 23, desembre del 2020


Imatge de la notícia La Paeria i l’ATM de Lleida mantindran congelades les tarifes del transport públic per l’any vinent

Imatge: ©Ajuntament de Lleida

L’Ajuntament de Lleida mantindrà congelades les tarifes per l’any vinent del transport públic que gestiona, que són el bitllet senzill del bus urbà (1,2€) i les targetes T-Estudiant (5€ per 10 viatges) i T-Nostra B (2,85€), a més de les targetes gratuïtes T-Temps, T-Nostra A i T-Jove, ha explicat Joan Ramon Castro, regidor de Mobilitat, Vialitat, Trànsit i Horta.


La mesura està en consonància amb la decisió presa avui per l’Autoritat Territorial de la Mobilitat (ATM) de Lleida de mantenir també el preu dels títols integrats del transport públic que gestiona (T-10, T-10/30, T-50/30 i T-MES), malgrat el dèficit ocasionat per la pandèmia de la Covid-19.

Castro ha participat avui a la reunió del Consell d’Administració de l’ATM de Lleida, en la qual s’ha acordat també ampliar fins al 31 de març la validesa dels títols carregats i no consumits a causa de l’estat d’alarma.

El regidor ha destacat l’important impacte que la pandèmia ha tingut en el nombre d’usuaris al transport urbà de Lleida, amb una caiguda mitjana global pròxima al 50%, passant d’una mitjana d’uns trenta mil usuaris diaris l’any 2019 a una xifra al voltant dels quinze mil l’any 2020. “És feina de tots intentar canviar aquesta tendència, tot i que mentre duri la pandèmia serà difícil fer-ho. És per això que creiem que és important fer l’esforç per no apujar les tarifes i seguir promovent l’ús del transport públic”, ha assenyalat Castro.

Et destaquem...