Serveis Urbans

Et trobes a:Inici/Serveis Urbans/Notícies/La Paeria estudia avenços en la gestió intel·ligent i sostenible de la mobilitat a Lleida

La Paeria estudia avenços en la gestió intel·ligent i sostenible de la mobilitat a Lleida

Fèlix Larrosa: “Treballem per fer que la mobilitat a Lleida sigui més justa, més sostenible i més eficaç”

Data publicació: Dimecres 21, mar� del 2018


Imatge de la notícia La Paeria estudia avenços en la gestió intel·ligent i sostenible de la mobilitat a Lleida

Imatge: @Ajuntament de Lleida

La Paeria estudia avenços en la gestió intel·ligent i sostenible de la mobilitat a Lleida. El tinent d’alcalde i regidor d’Hàbitat Urbà, Rural i la Sostenibilitat, Fèlix Larrosa, participa avui i demà en la Fira Intertraffic d’Amsterdam amb l’objectiu d’establir contactes i participar en diverses jornades tècnics i reunions de treball per definir el model que ha de permetre avançar en termes de mobilitat sostenible a Lleida. Intertraffic és una fira professional líder arreu del món per a la indústria del trànsit i la mobilitat, amb més de 800 expositors procedents d’uns 45 països d’arreu del món.

El responsable d’urbanisme de la Paeria ha explicat que “en un futur immediat, l’Ajuntament de Lleida implantarà novetats en matèria de mobilitat a la ciutat amb l’objectiu de fer que sigui més justa, més sostenible i més eficaç, i seria intel·ligent incorporar, en aquest servei, la gestió dels aparcaments en superfície, la mobilitat en bicicleta, la informació al voltant de la mobilitat, sistemes intel·ligents d’aparcament i la gestió d’altres elements relacionats amb la mobilitat”.

Intertraffic Amsterdam s’ha convertit, des de l’any 1972, en un esdeveniment important per estar el dia de les darreres novetats en matèria d’infraestructures, gestió del trànsit, seguretat vial, aparcaments i mobilitat intel·ligent.

 

Imatge: @Ajuntament de Lleida

Et destaquem...