MOBILITAT, SERVEIS URBANS I HORTA

Et trobes a:Inici/MOBILITAT, SERVEIS URBANS I HORTA/Notícies/La Paeria assumeix el pagament de les obres de modernització del reg de l’Horta per a les finques municipals

La Paeria assumeix el pagament de les obres de modernització del reg de l’Horta per a les finques municipals

El Paer en Cap, Miquel Pueyo, ha presidit avui la Junta General de la Comunitat de Regants del Canal de Pinyana i ha anunciat que el ple de demà debatrà el conveni amb la Junta de Sequiatge per a fer possible la liquidació d’aquest import, de 158.269,13 euros.

Data publicació: Dilluns 30, maig del 2022


Imatge de la notícia La Paeria assumeix el pagament de les obres de modernització del reg de l’Horta per a les finques municipals

Imatge: (c) Mario Gascón

El Paer en Cap, Miquel Pueyo, ha presidit avui la Junta General de la Comunitat de Regants del Canal de Pinyana, que s’ha celebrat aquest matí en la seu de l’entitat. Pueyo ha informat els regants que el ple ordinari de la Paeria debatrà i, si s’escau, aprovarà demà el conveni entre l’Ajuntament i la Comunitat de Regants de l’Horta de Lleida, la Junta de Sequiatge, per a la modernització del reg del sector A de l’Horta de Lleida.

D’aquesta manera, la Paeria liquidarà la seva part corresponent del cost d’aquestes obres, com a propietària de diverses finques de regadiu, amb una superfície total de 50,59 hectàrees. En total, l’Ajuntament assumirà el pagament de 158.269,13 euros.

Durant la reunió, el president de la Junta de Govern del Sindicat de Regs, Ramon Piqué, ha explicat als regants que han assistit a la trobada la liquidació del pressupost de l’any 2021, que s’ha tancat amb un superàvit de 38.003 euros, així com les activitats i gestions dutes a terme durant els últims mesos.

Et destaquem...