Serveis Urbans

Et trobes a:Inici/Serveis Urbans/Notícies/La Paeria arranja un aparcament provisional a Balàfia

La Paeria arranja un aparcament provisional a Balàfia

S'aprofitarà el paviment vell retirat de la Rambla Ferran, on avui i demà s'estan fent tasques d'asfaltat. Aquesta actuació substituirà l'arranjament de l'aparcament del carrer Alcalde Pujol, previst inicialment.

Data publicació: Dijous 28, novembre del 2019


Imatge de la notícia La Paeria arranja un aparcament provisional a Balàfia

Imatge: ©Ajuntament de Lleida

La Paeria arranjarà l'espai d'aparcament provisional situat entre les piscines municipals del barri i la residència geriàtrica pública Balàfia. Es tracta d'un terreny que ara ja es fa servir com a aparcament, especialment per part de les famílies de l'escola Països Catalans i pels usuaris de les piscines, col·lectius que havien demanat el seu arranjament. L'actuació consistirà en reperfilar l'esplanada i estendre-hi el material, i permetrà tapar els sots existents al paviment i ampliar l'espai on es pot aparcar.

L'obra es farà aprofitant el fresat del paviment vell que es retira de la Rambla Ferran, on avui i demà s'estan fent tasques de renovació del ferm. Inicialment s'havia previst aprofitar aquests àrids per arranjar l'aparcament del carrer Alcalde Pujol, però aquesta actuació no compta amb un consens per part de tot el veïnat. Per aquest motiu, els serveis tècnics municipals han decidit d'abordar l'actuació de l'aparcament de Balàfia, que estava igualment pendent i es considera prioritària pel gran ús que té aquest espai.

A partir de demà es descarregarà en aquest punt les restes del fresat generades a Rambla Ferran i les que ja s'havien portat a Alcalde Pujol, per tal d'iniciar l'actuació.

Et destaquem...