Mobilitat Vialitat Trànsit i Horta

Et trobes a:Inici/Mobilitat Vialitat Trànsit i Horta/Notícies/La Paeria amplia el termini d’aportacions a la futura Ordenança de l’Horta

La Paeria amplia el termini d’aportacions a la futura Ordenança de l’Horta

Es podran presentar propostes fins al 28 de febrer, amb l’objectiu de garantir que el document sigui de consens, participat i reculli totes les singularitats de l’Horta, ha destacat el regidor Joan Ramon Castro.

Data publicació: Dimecres 22, gener del 2020


Imatge de la notícia La Paeria amplia el termini d’aportacions a la futura Ordenança de l’Horta

Imatge: ©Ajuntament de Lleida

L’Ajuntament de Lleida ampliarà el termini de recollida de propostes per a fer aportacions a la futura Ordenança de l’Horta, atesa la petició de disposar de més temps formulada des de la Comissió de l'Horta de la Federació d’Associacions de Veïns de Lleida, per part de diferents particulars i també del grup municipal del PSC. El termini concloïa el 31 de gener i s’amplia en un mes, fins al 28 de febrer.

El regidor Mobilitat, Vialitat, Trànsit i Horta, Joan Ramon Castro, ha destacat que l’ampliació del temps per a presentar les propostes ve motivada per la voluntat de l’equip de govern i en especial de la regidoria de comptar amb una ordenança “de consens, participada i que reculli les singularitats de l’Horta i les aportacions de tots els actors implicats”.

L'objectiu de l'ordenança és regular la convivència entre la gent que viu, treballa o gaudeix de l'Horta, prioritzant les activitats agrícoles i ramaderes que en són pròpies. Concretarà totes les normes a complir en àmbits com l'estructura de les xarxes viàries, les telecomunicacions, la conservació de les finques i el paisatge, entre molts d'altres aspectes. A més, fixarà quines han de ser les normes que harmonitzin les activitats que s'hi desenvolupen.

Constitució del Consell de Zona de l’Horta

El pròxim dimarts, dia 28 de gener, es constituirà a les 19.00 h el Consell de Zona de l’Horta al Local social de Butsènit. S’aprofitarà aquesta trobada per explicar novament als assistents els terminis per presentar les propostes a l'ordenança i es farà una breu explicació del marc del document de treball a esmenar.

D’altra banda, a la pròxima comissió de l’Horta, que se celebrarà el mes vinent, es durà a terme el canvi de presidència. Mireia Valls, actual presidenta de la partida de Butsènit, serà la nova presidenta, en substitució de David Melé, que deixa el càrrec per incompatibilitat amb el lloc de coordinador tècnic de les polítiques de l’Horta que ha assumit recentment.

Et destaquem...