REGIDORIA DE MOBILITAT, SERVEIS URBANS I HORTA

Et trobes a:Inici/REGIDORIA DE MOBILITAT, SERVEIS URBANS I HORTA/Notícies/L’alcalde participa a l’Agro Sant Jordi a granja Pifarré

L’alcalde participa a l’Agro Sant Jordi a granja Pifarré

Durant tot el dia, a l’AGRO SANT JORDI de Granja Pifarré, hi haurà parades solidàries de roses i llibres de Down Lleida i Pagès Editors.

Data publicació: Dilluns 24, abril del 2023


Imatge de la notícia L’alcalde participa a l’Agro Sant Jordi a granja Pifarré

 

 

L’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, acompanyat de la tinent d’alcalde, Jordina Freixanet i del regidor, David Melé, ha participat aquest matí de l’activitat AGRO SANT JORDI a Granja Pifarré. Es tracta d’una jornada en què es realitzarà tot un programa d’activitats culturals per celebrar una diada de Sant Jordi amb un estil rural. Durant la jornada es presentarà llibres, contes, activitats amb contacontes teatralitzats, parades de llibres, jocs rurals, museu del tractor i sorteig de productes de proximitat.

L’alcalde ha compartit una estona amb les persones que de bon matí ja participaven de la jornada i felicitat Granja Pifarré “per aquest 2n Agro Sant Jordi  que ens recorda, un cop més, que cal reivindicar el valor del camp,  de  les tradicions que ens han fet créixer tal com som i d’allò tan matemàtic però tan diàfan com és la idea del quilòmetre zero, és a dir, la proximitat, la confiança i allò que ens fa singulars”.

Durant tot el dia, a l’AGRO SANT JORDI de Granja Pifarré, hi haurà parades solidàries de roses i llibres de Down Lleida i Pagès Editors.

Imatges relacionades

Et destaquem...