Serveis Urbans

Et trobes a:Inici/Serveis Urbans/Notícies/L’alcalde Fèlix Larrosa visita les obres de l’escola de Sucs

L’alcalde Fèlix Larrosa visita les obres de l’escola de Sucs

També contempla els treballs de substitució de les escomeses de plom de la xarxa d’aigua i del clavegueram de la localitat.

Data publicació: Dilluns 17, desembre del 2018


Imatge de la notícia L’alcalde Fèlix Larrosa visita les obres de l’escola de Sucs

Imatge: ©Ajuntament de Lleida

El paer en cap, Fèlix Larrosa, ha visitat aquest matí les obres que s’estan realitzant a l’escola El Vilot de Sucs, acompanyat de l’alcalde de l’Entitat Municipal Descentralitzada, Guillem Boneu, i dels regidors d’Educació, Rosa M. Salmerón, i de l’Horta, Joan Queralt.

Les obres s’han executat en el pati de l’escola i en els accessos, on s’ha procedit a demolició i moviment de terres, arranjar la xarxa de subministrament i drenatges, refermar estructures i revestiments, treballs de jardineria i reposició de jocs infantils, així com en remodelar l’accés a l’entrada principal del centre. El pressupost total ha estat de 49.997,20 euros.

L’alcalde ha aprofitat la visita a Sucs per conèixer l’execució dels treballs de substitució de les 24 escomeses de plom de la xarxa d’aigua i del clavegueram, que s’executaran en dues fases. En l’actualitat s’està actuant en 11 i la resta s’executarà després de festes.

 

Imatge: ©Ajuntament de Lleida

Categories: Sucs, 2018, EMD EMD Sucs

Et destaquem...