MOBILITAT, SERVEIS URBANS I HORTA

Et trobes a:Inici/MOBILITAT, SERVEIS URBANS I HORTA/Notícies/L’alcalde de Lleida, al Consell de Zona de l’Horta

L’alcalde de Lleida, al Consell de Zona de l’Horta

La solució als abocaments incontrolats, el Pla de Millora de l’Espai Públic i l’entrada en vigor de l’Ordenança de l’Horta, entre els temes abordats

Data publicació: Dimarts 07, juny del 2022


Imatge de la notícia L’alcalde de Lleida, al Consell de Zona de l’Horta

Imatge: (c) Mario Gascón

El paer en cap, Miquel Pueyo, ha participat avui a la sessió del Consell de Zona de l’Horta, que s’ha celebrat al local social de la Partida de Rufea. L’alcalde ha compartit amb el veïnat els projectes realitzats o que s’estan treballant i ha escoltat les demandes de la comunitat. A la reunió també han assistit el regidor de l’Horta, David Melé, i la regidora de Consum, Comerç, Mercats i Participació, Marta Gispert.

Pueyo ha traslladat als veïnes i veïns les accions que la Paeria està duent a terme per reduir els abocaments incontrolats a l’Horta. En aquest sentit, ha avançat que la instal·lació de càmeres de vigilància amb lectura de matrícula, a banda de les qüestions de trànsit, també servirà per identificar autors d’abocaments. També es preveu reorganitzar la Secció de Seguretat Ciutadana perquè pugui incoar directament expedients sancionadors sobre aquestes infraccions, els quals, doncs, seran més àgils. Així mateix, s’ha reforçat la coordinació entre la UNIPA de la Guàrdia Urbana, ILNET i la Regidoria de Transició Ecològica per garantir l’obtenció d’evidències quan es produeix un abocament sense interferir negativament en la seva neteja. A més, cal tenir present que la Guàrdia Urbana incorporarà un dron de videovigilància que també treballarà en l’àmbit de l’Horta.

D’altra banda, el Pla de Millora de l’Espai Públic ha treballat un espai de coordinació amb les diferents partides per concretar conjuntament els punts on és necessari actuar.

L’alcalde també ha reiterat el suport de la Paeria a tots els pagesos i pageses afectats per les gelades del passat mes de març, que van danyar els cultius en aquesta zona i ha recordat l’entrada en vigor de l’Ordenança de l’Horta, la setmana passada, com una eina que ajudarà a millorar la convivència.

Et destaquem...