Mobilitat Vialitat Trànsit i Horta

Et trobes a:Inici/Mobilitat Vialitat Trànsit i Horta/Notícies/L’Ajuntament de Lleida demana a la Generalitat de Catalunya la redacció del projecte de digitalització de l’Horta de Lleida

L’Ajuntament de Lleida demana a la Generalitat de Catalunya la redacció del projecte de digitalització de l’Horta de Lleida

El Govern català es compromet a redactar el projecte de cablejat i connexió d’alta velocitat a totes les partides de l’Horta de Lleida.

Data publicació: Dijous 27, agost del 2020


Imatge de la notícia L’Ajuntament de Lleida demana a la Generalitat de Catalunya la redacció del projecte de digitalització de l’Horta de Lleida

Imatge: ©Ajuntament de Lleida

La Paeria ha sol·licitat formalment a la Generalitat de Catalunya la redacció del projecte de digitalització de l’Horta de Lleida en una carta adreçada al conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró. El regidor de l’horta, Joan Ramon Castro, i el tinent d’alcalde d’Urbanisme, Toni Postius, signant de la carta, fa uns dies es van reunir amb el conseller i el director general d’Innovació i Economia Digital, Dani Marco, per tractar la problemàtica digital a l’Horta de Lleida. Per a Postius “la connexió de banda ampla a tot el terme de Lleida és una prioritat de l’actual govern de la Paeria”.


A la trobada es va acordar la redacció per part de la Generalitat del projecte de cablejat i connexió d’alta velocitat a totes les partides de l’Horta de Lleida. El projecte també determinarà tant l’abast geogràfic com els sistemes de connexió necessaris per tal que totes les residències i instal·lacions de l’Horta tinguin les mateixes oportunitats digitals que la resta de la ciutat. El pas posterior a aquest projecte serà la planificació de l’actuació en la qual hi participaran ambdues administracions.

Durant la reunió també es va posar sobre la taula un pla d’ajut al sector comercial de Lleida per desenvolupar la venda electrònica i fer-la compatible amb la tradicional per ajudar a remuntar la crisi econòmica que ha afectat el sector comercial lleidatà arran de la pandèmia.

 

Carta en què la Paeria demana a la Generalitat la redacció del projecte de digitalització de l’Horta de Lleida (74,4 KB)

Et destaquem...