MOBILITAT, SERVEIS URBANS I HORTA

Et trobes a:Inici/MOBILITAT, SERVEIS URBANS I HORTA/Notícies/L’Ajuntament de Lleida convoca una nova edició dels Premis Horta

L’Ajuntament de Lleida convoca una nova edició dels Premis Horta

S’estableixen guardons de reconeixement a la trajectòria de promoció i desenvolupament de l’Horta i a la innovació en l’activitat agrària. El termini per a presentar candidatures va del 22 de novembre al 10 de gener.

Data publicació: Dijous 02, novembre del 2023


Imatge de la notícia L’Ajuntament de Lleida convoca una nova edició dels Premis Horta

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Lleida va aprovar les bases de la convocatòria dels Premis Horta 2024, un guardó que té com a objectiu fer visible i valorar les persones o entitats que treballen per la promoció i el desenvolupament de l’Horta de Lleida, tant en l’àmbit agrari, com el cultural o qualsevol altre.

Aquests premis, que arriben ja a la seva vuitena edició, consten de dues modalitats, el premi al reconeixement de la trajectòria de promoció i desenvolupament de l’Horta i el premi a la innovació en l’activitat agrària a l’Horta.

El període per a presentar candidatures va del 22 de novembre al 10 de gener.

La distinció es lliurarà, un any més, en el marc de la festa de Sant Antoni Abat, al mes de gener vinent i els guanyadors o guanyadores rebran una peça artística relacionada amb l’Horta de Lleida, creada per artistes locals.

El jurat dels premis està format per el president de la Comissió de l’Horta de la FAVLL, la regidora de l’Horta, els guanyadors o guanyadores de l’any anterior, una persona en representació dels mitjans de comunicació, el director de l’Escola d’Agrònoms de la UdL i el president de l’Associació Recreativa Els Pagesos.

Saber-ne més >>

Imatges relacionades

Et destaquem...