Serveis Urbans

Et trobes a:Inici/Serveis Urbans/Notícies/L’Ajuntament de Lleida col·loca un semàfor a la Rambla Aragó per poder girar a l’esquerra pel carrer Bisbe Messeguer

L’Ajuntament de Lleida col·loca un semàfor a la Rambla Aragó per poder girar a l’esquerra pel carrer Bisbe Messeguer

Les obres formen part de la millora de la mobilitat de la zona, en especial per accedir al barri Universitat, alhora que reduirà el trànsit pel Centre Històric.

Data publicació: Dimarts 18, desembre del 2018


Imatge de la notícia L’Ajuntament de Lleida col·loca un semàfor a la Rambla Aragó per poder girar a l’esquerra pel carrer Bisbe Messeguer

L’Ajuntament de Lleida ha iniciat les obres d’instal·lació d’un semàfor a la Rambla Aragó, que permetrà el gir a l’esquerra pel carrer Bisbe Messeguer, sense haver de transitar pels carrers del Centre Històric per creuar aquest vial.

Aquest gir permetrà accedir al barri Universitat d’una forma més directa i millorarà la mobilitat de la zona, ja que no caldrà desviar la circulació pel Centre Històric. Actualment, per poder girar cap a l’esquerra la circulació, que pujava des de l’avinguda Catalunya, havia de transitar pels carrers Montcada, Lluís Besa i Sant Crist.

Les obres del gir a l’esquerra obliguen a habilitar un carril d’accés des de l’espai de l’aparcament de la zona blava.

Aquesta mesura, que entrarà en funcionament aquest més forma part d’un projecte més global, que inclou la pacificació del Centre Històric i que suposa la implantació de Zona 30 en aquest entorn, ja que l’objectiu final és evitar que el barri antic segueixi assumint un trànsit que no és què hauria de tenir, ja que no està vinculat a aquests usos.

Et destaquem...