Mobilitat Vialitat Trànsit i Horta

Et trobes a:Inici/Mobilitat Vialitat Trànsit i Horta/Notícies/Es mantenen els talls al trànsit en 4 carrers de la ciutat per aquest cap de setmana

Es mantenen els talls al trànsit en 4 carrers de la ciutat per aquest cap de setmana

De les 12 h del dissabte fins les 22 h del diumenge, al carrers Teuleries, Bonaire, Doctora Castells i del Nord.

Data publicació: Dijous 10, desembre del 2020


Imatge de la notícia Es mantenen els talls al trànsit en 4 carrers de la ciutat per aquest cap de setmana

Imatge: ©Ajuntament de Lleida

L’Ajuntament de Lleida manté aquest cap de setmana els talls al trànsit en quatre carrers de la ciutat, que són el c/ Teuleries, el c/ Bonaire, l’av. Doctora Castells i el c/ del Nord. La vianalització d’aquestes vies s’efectuarà de les 12 h del dissabte (dia 12) fins les 22 h del diumenge (dia 13).

El regidor de Mobilitat, Vialitat, Trànsit i Horta, Joan Ramon Castro, ha explicat que l’objectiu és ampliar per als vianants l’espai a les voreres i que els establiments de restauració puguin instal·lar a la calçada vetlladors i terrasses, aplicant les distàncies corresponents i les mesures sanitàries per la Covid-19. Ha comentat que es vol donar més amplitud als bars i restaurants que disposen de terrassa perquè puguin garantir les mesures establertes per la Generalitat i que, alhora, hi hagi espai lliure perquè les persones puguin passar-hi a peu. En aquest sentit, el regidor ha comentat que això inclou també els bars musicals que s’han acollit a la conversió temporal de la llicència per fer activitat de restauració.

En concret, els talls temporals als carrers assenyalats, es faran de la següent manera:

-C/ Teuleries.

-C/ Bonaire, entre els carrers Llitera i Sant Martí (el tram entre Balmes i Llitera estarà obert en sentit contrari a l’habitual i amb accés prohibit des de Balmes).

-L’Av. Doctora Castells, des de Riu Ebre fins a Estudi General, només el costat de carrer amb sentit Estudi General.

-C/ del Nord, des de Ramon Castejón fins a Maria Sauret.

Et destaquem...