El Castell dels Templers han acollit aquesta tarda un showcooking nadalenc amb entrants i postres elaborats amb productes de l’Horta de Lleida. La iniciativa ha consistit en una demostració culinària a càrrec dels cuiners del casal d’Alfés i de la Pastisseria El Carme de Lleida.
L'alcalde, Fèlix Larrosa, i la tinent d'alcalde, Carme Valls, amb el prsident d'ASAJA, Pere Roqué, han coincidit en assenyalar la importància d'iniciatives com aquest showcooking que té l'objectiu, per una banda, de posar en valor la qualitat dels nostres productes de proximitat i, de l'altra, homenatjar els productors de l'Horta de Lleida. L'alcalde ha instat la ciutadania a "donar autèntic valor als productes de proximitat i a aposta pels productes de l'Horta de Lleida, sobretot ara, aprofitant l'arribada de les festes de Nadal".
L'acte ha estat organitzat per ASAJA Lleida, Turisme de Lleida i Horta de Lleida. Ha comptat amb la col·laboració dels productors l'Oliverar de Sanui, Aragonés Grup, Pastisseria El Carme, Fruita Blanch, Codi 0, Celler de Sanui i Fruites i Verdures del Tros a la Llar i el Restaurant Casal d'Alfés que ha fet el showcooking.
|