REGIDORIA DE MOBILITAT, SERVEIS URBANS I HORTA

Et trobes a:Inici/REGIDORIA DE MOBILITAT, SERVEIS URBANS I HORTA/Notícies/Els carrers Bisbe Messeguer, Canonge Brugulat i Alcalde Sol recuperaran el trànsit habitual

Els carrers Bisbe Messeguer, Canonge Brugulat i Alcalde Sol recuperaran el trànsit habitual

A partir d’aquest dimecres a primera hora es reobrirà el pas de vehicles en el tram inicial de Bisbe Messeguer i es tornarà a canviar el sentit de circulació en els altres dos

Data publicació: Dimarts 25, abril del 2023


Imatge de la notícia Els carrers Bisbe Messeguer,  Canonge Brugulat i Alcalde Sol recuperaran el trànsit habitual

Els carrers Canonge Brugulat, Alcalde Sol i Bisbe Messeguer recuperaran el seu trànsit habitual a partir d’aquest dimecres, 26 d’abril, a les 8.00 hores, gràcies a l’avenç de les obres de remodelació de la Rambla d’Aragó, que ja estan entrant en la seva recta final.

Per una banda, es reobre el pas pel tram inicial de Bisbe Messeguer, entre la Rambla d’Aragó i Alcalde Sol, un cop completades les tasques d’ampliació de la vorera. A partir d’ara, no es podrà aparcar vehicles en aquest tram.

D’altra banda, els carrers Canonge Brugulat i Alcalde Sol recuperen el seu sentit usual, ja que s’anul·len també els canvis de senyalització que s’havien instal·lat de forma provisional per garantir l’accessibilitat en aquest sector mentre durava el tall a Bisbe Messeguer.

Saber-ne més >>

Et destaquem...