REGIDORIA DE MOBILITAT, SERVEIS URBANS I HORTA

Et trobes a:Inici/REGIDORIA DE MOBILITAT, SERVEIS URBANS I HORTA/Notícies/El transport de mercaderies pesat deixarà de passar pel centre de Llívia

El transport de mercaderies pesat deixarà de passar pel centre de Llívia

Aquest trànsit es desviarà pel Camí de Perea

Data publicació: Dimarts 13, abril del 2021


Imatge de la notícia El transport de mercaderies pesat deixarà de passar pel centre de Llívia

Imatge: ©Ajuntament de Lleida

L’Ajuntament de Lleida ha habilitat el Camí de Perea (Horta) per desviar-hi els vehicles de gran tonatge que, d’aquesta manera, deixaran de passar pel centre de Llívia. Fins ara, es veien obligats a passar pel mig de barri per accedir a les granges i explotacions agrícoles amb les corresponents incomoditats per al veïnat.

La Paeria ha ampliat l’entrada al camí i ha arranjat la infraestructura de reg perquè hi pugui passar aquest tipus de transport. El 1er tinent d’alcalde i regidor d’Urbanisme, Toni Postius, i el regidor de Mobilitat, Joan Ramon Castro, han visitat els treballs on encara resta delimitar l’espai amb tanques de seguretat (biondes) que s’instal·laran en breu. Amb aquesta acció els vehicles podran entrar i sortir a la carretera LP-9221 amb un accés més ràpid i segur a l’A2.

Juntament amb la Guàrdia Urbana de Lleida, es durà a terme una campanya per indicar els conductors que utilitzin aquest nou vial i evitar així que passin per dins a la ciutat.

L’actuació, que ha tingut un cost de 3.000€ aproximadament, suposarà reduir els sorolls i les emissions a dins del barri de Llívia. L’operació ha estat possible gràcies a l’arranjament del Camí de Perea que és va dur a terme l’any passat.

Et destaquem...