REGIDORIA DE MOBILITAT, SERVEIS URBANS I HORTA

Et trobes a:Inici/REGIDORIA DE MOBILITAT, SERVEIS URBANS I HORTA/Notícies/Dues línies de bus urbà de Lleida modifiquen demà la freqüència de pas per baixes per Covid

Dues línies de bus urbà de Lleida modifiquen demà la freqüència de pas per baixes per Covid

La línia 20 – Ronda reduirà la freqüència de pas demà divendres, tot el dia A la tarda la mesura afectarà la línia 3 – Exterior Hospitals, amb l’alternativa de poder agafar L-2 que fa el mateix trajecte en sentit contrari

Data publicació: Divendres 07, gener del 2022


Imatge de la notícia Dues línies de bus urbà de Lleida modifiquen demà la freqüència de pas per baixes per Covid

Imatge: ©Ajuntament de Lleida

L’Ajuntament de Lleida, amb l’empresa concessionària del servei d’autobusos urbà Moventis, modificarà demà divendres, dia 7 de gener, dues línies de bus de Lleida per baixes per Covid entre el personal conductor. En concret, la L20-Ronda reduirà la freqüència de pas durant tot el dia. Els autobusos cobriran igualment aquesta línia però el servei es farà amb un vehicle menys per la manca de conductors/es. La línia 3 – Exteriors Hospitals es veurà afectada per la mateixa mesura només a la tarda. En aquest cas, les persones que n’hagin de fer ús tenen l’opció d’utilitzar la L-2 Ronda – Hospitals que fa el mateix trajecte en sentit contrari.

Abans de fer aquesta modificació, la Paeria i Moventis han recorregut a la borsa de treball prevista per atendre aquest tipus d’incidències en el servei. Tot i això, s’han hagut de fer els canvis en les dues línies pel repunt de casos positius entre la plantilla i la borsa i perquè els conductors/es no es poden substituir fàcilment.

De moment, l’afectació és puntual i es garanteix que el servei es continuï prestant amb el mínim d’incidència possible per a les persones usuàries. De cara al cap de setmana, es preveu que el servei es mantingui com un dissabte i diumenge habituals. En funció de la incidència de la Covid entre els conductors i les conductores, el servei podria veure’s obligat a modificar altres línies i/o més dies. Si es donen noves incidències, la informació s’anirà actualitzant i s’informarà a través dels comptes de Twitter de @paerialleida i @MoventisInfo.

Et destaquem...