MOBILITAT, SERVEIS URBANS I HORTA

Et trobes a:Inici/MOBILITAT, SERVEIS URBANS I HORTA/Notícies/Comencen les obres per ampliar la vorera al carrer Bisbe Messeguer

Comencen les obres per ampliar la vorera al carrer Bisbe Messeguer

A partir d’aquest dimarts, dia 12, quedarà tallat al trànsit provisionalment el tram inicial d’aquest carrer, entre la Rambla d’Aragó i el carrer Alcalde Sol

Data publicació: Dimecres 13, setembre del 2023


Imatge de la notícia Comencen les obres per ampliar la vorera al carrer Bisbe Messeguer

L’Ajuntament de Lleida inicia les obres per ampliar la vorera del carrer Bisbe Messeguer, una actuació finançada amb fons europeus, que té com a objectiu millorar l’accessibilitat per a vianants en aquest punt del barri Universitat, just al costat d’un centre sanitari.

L’obra abasta el tram de Bisbe Messeguer entre la Rambla d’Aragó i el carrer Alcalde Sol, completant l’actuació que s’ha fet ja a la Rambla d’Aragó. La intervenció permetrà que la vorera, que ara fa poc més d’un metre en la seva part més estreta, passi a fer entre 3 i 4,12 metres d’ample, passant d’una superfície per a vianants de 117 a 346 m². Per a fer-ho possible, s’elimina el carril d’aparcament i es manté un carril de circulació, de quatre metres d’ample.

L’actuació comportarà haver de tallar temporalment al trànsit el tram afectat. Així, a partir d’aquest dimarts, 12 de setembre, els vehicles no podran accedir a Bisbe Messeguer des de la Rambla d’Aragó. S’habilita un itinerari alternatiu pel carrer Canonge Brugulat (que canviarà de sentit temporalment en aquest tram) fins al carrer Maragall. Pel que fa al carrer Alcalde Sol, es permetrà l’entrada només als veïns, amb sortida també per Canonge Brugulat i Maragall. A més, s’habilitarà l’accés a la Clínica HLA Perpetuo Socorro des del carrer Maragall i Bisbe Messeguer (que també canvia de sentit temporalment en aquest tram).

Les obres van a càrrec de l’empresa Arnó Infraestructuras, amb un pressupost és de 61.807,02 euros. La durada total prevista és de quatre mesos, tot i que el tall de trànsit es preveu que s’allargui només fins al novembre. L’actuació també permetrà renovar serveis i la plantació de sis arbres. La renovació de la xarxa de distribució d'aigua potable prevista en un altre projecte per aquest carrer s'està fent simultàniament.

Saber-ne més >>

Imatges relacionades

Et destaquem...