MOBILITAT, SERVEIS URBANS I HORTA

Et trobes a:Inici/MOBILITAT, SERVEIS URBANS I HORTA/Notícies/Campanya de neteja de 292 armaris de quadres elèctrics

Campanya de neteja de 292 armaris de quadres elèctrics

La tinent d’alcalde Begoña Iglesias ha explicat que la Paeria està revisant i pintant els armaris dels quadres elèctrics de l’enllumenat públic i també reclamarà a les empreses subministradores de serveis que posin a punt els que són de la seva propietat .

Data publicació: Dimarts 19, setembre del 2023


Imatge de la notícia Campanya de neteja de 292 armaris de quadres elèctrics

 

La regidoria d’Agenda Urbana ha posat en marxa una campanya per a netejar i pintar els 292 quadres elèctrics de l’enllumenat públic que hi ha repartits per la ciutat i que ara es trobaven en molts casos bruts i plens de pintades.

Els treballs s’han iniciat durant aquest estiu i està previst que quedin acabats durant la tardor d’aquest any. S’inclouen dins del contracte de manteniment de l’enllumenat públic i estan valorats en un cost de 24.528 €.

La primera tinent d’alcalde i regidora d’Agenda Urbana i Espai Agrari, Begoña Iglesias, ha explicat que s’havia detectat que tant aquests elements, com els vinculats a companyies de subministrament d’altres serveis es trobaven molt bruts, plens d’adhesius i pintades, sense que s’hi hagués fet cap actuació en molt de tems.

“Això provoca un impacte visual molt lleig cap a la ciutat. Per tant dins del pla de neteja que estem fent als barris, el Barri a Barri, estem incloent la neteja i pintura de totes aquestes caixes de subministrament. El resultat és bonic, crec que a la gent li està agradant molt, perquè el canvi és abismal. Acabats de pintar semblen nous”, ha assenyalat.

L’Ajuntament també reclamarà a les companyies subministradores (Endesa, Telefónica, Naturgy, etc.) que disposin d’armaris i caixes en la via pública que netegin i pintin aquests elements, ja que no ho pot fer directament perquè no són de la seva propietat, ha explicat la regidora.

Imatges relacionades

Fitxers relacionats

Et destaquem...