Serveis Urbans

Et trobes a:Inici/Serveis Urbans/Notícies/Avui comencen treballs de pavimentació a diversos carrers de la ciutat

Avui comencen treballs de pavimentació a diversos carrers de la ciutat

Avui es farà la reparació de diferents parades de bus i, entre les actuacions previstes, es treballarà dimecres al 2n Passeig de Ronda, fet que interromprà el pas dels vehicles entre la plaça d’Europa i el c/ de les Corts Catalanes

Data publicació: Dimarts 04, desembre del 2018


Imatge de la notícia Avui comencen treballs de pavimentació a diversos carrers de la ciutat

Imatge: Ajuntament de Lleida

L’Ajuntament de Lleida comença un seguit de treballs de pavimentació a diversos carrers de la ciutat, que inclouen actuacions a parades de bus o reparació de trams de carrers. A primera hora de demà, dia 4, es començarà a treballar al carril bus de la Rambla de Ferran, 1, i es continuarà a la parada de davant de la Paeria. Al migdia, es repararà la parada de bus de l’avinguda de Madrid i plaça Espanya i a la tarda, la d’Alcalde Porqueres, 36-38. La intervenció a les tres parades implica el desplaçament temporal de les mateixes.

El dimecres dia 5 es procedirà a la reparació de dos carrers: en primer lloc, del 2n Passeig de Ronda, entre la plaça d’Europa i el carrer de les Corts Catalanes. L’actuació comportarà la interrupció total del pas de vehicles, entre les 08 i les 12.30 h. En segon lloc, es treballarà als estacionaments del carrer de Roger de Llúria, entre el Camí de Corbins i Jeroni Pujades. En aquet cas, l’afectació serà en els estacionaments en bateria.

La programació prevista contempla els treballs de reparació a la rambla del Corregidor Escofet el dilluns dia 10. Entre les 08 i les 18.30 h, es millorarà la pavimentació en el tram entre Camí de Corbins i el carrer de Pere de Cavasèquia, en els dos sentits, i es donarà pas permanent a un carril per sentit.

D'aquesta manera es dona continuïtat a la campanya anual de pavimentació que la Paeria porta a terme per millorar els carrers de la ciutat.

 

Imatge: Ajuntament de Lleida

Et destaquem...