Mobilitat Vialitat Trànsit i Horta

Et trobes a:Inici/Mobilitat Vialitat Trànsit i Horta/Notícies/Autobusos de Lleida recupera demà el servei habitual a la majoria de les línies amb l'entrada en fase 3

Autobusos de Lleida recupera demà el servei habitual a la majoria de les línies amb l'entrada en fase 3

Vuit de les dotze línies funcionaran ja al 100% de les freqüències habituals. Només quedaran amb horari reduït en dies feiners les línies 1 i 3, mentre que la L-11 no circularà i la L-8 no donarà servei els diumenges.

Data publicació: Dijous 18, juny del 2020


Imatge de la notícia Autobusos de Lleida recupera demà el servei habitual a la majoria de les línies amb l'entrada en fase 3

Imatge: ©Moventis

L'Ajuntament de Lleida segueix recuperant el servei de les línies d'autobusos urbans de la ciutat, a mesura que es van superant les fases de l'estat d'alarma per l'epidèmia de la Covid-19. A partir de demà, quan Lleida passarà a fase 3, la majoria de línies que encara tenien restriccions recuperen el servei regular. Són les línies L4, L5, L6, L10 i L20, que se sumen a la L-2, la L-7 i l'L9 que ja funcionaven amb normalitat des de l'1 de juny.

En canvi, les línies L1 i L3 funcionaran en dies feiners amb les freqüències habituals durant el mes de juliol. La L-11 Centre Històric seguirà sense servei i la L-8 només funcionarà de dilluns a divendres (vegeu quadre).

Et destaquem...