Serveis Urbans

Et trobes a:Inici/Serveis Urbans/Notícies/Afectació per les obres del carril bici als col·legis Maristes, Santa Anna i Pràctiques I

Afectació per les obres del carril bici als col·legis Maristes, Santa Anna i Pràctiques I

Aquest dimecres, els accessos d’entrada als centres escolars es veuran afectats pels treballs de connexió del vial des de la Rambla d’Aragó al Pont de la Universitat.

Data publicació: Dimecres 12, setembre del 2018


Imatge de la notícia Afectació per les obres del carril bici als col·legis Maristes, Santa Anna i Pràctiques I

Imatge: ©Ajuntament de Lleida

Les obres d’habilitació del carril bici a l’Avinguda Catalunya i Plaça Espanya, que s’estan executant aquest estiu per connectar l’eix entre la Rambla d’Aragó i el Pont de la Universitat, afectaran especialment aquest dimecres els accessos d’entrada als col·legis Maristes, Santa Anna i Pràctiques I.

Es recomana l’ús del transport públic i mitjans alternatius per accedir als centres escolars, alhora que es demana disculpes per les molèsties que poden ocasionar aquestes obres.

Paral·lelament, l’Ajuntament de Lleida treballa en el projecte del tram Ricard Viñes-Onze de Setembre, passant per l’avinguda Doctor Fleming, que és l’últim que queda pendent per completar l’Eix Nord-Sud entre els campus d’Agrònoms i Cappont de la UdL.

 

Imatge: ©Ajuntament de Lleida

Et destaquem...