REGIDORIA DE MOBILITAT, SERVEIS URBANS I HORTA

Et trobes a:Inici/REGIDORIA DE MOBILITAT, SERVEIS URBANS I HORTA/Notícies/Actuacions per a millorar la mobilitat i seguretat a Copa d’Or

Actuacions per a millorar la mobilitat i seguretat a Copa d’Or

El regidor Joan Ramon Castro visita les modificacions que s’han dut a terme a petició del veïnat després d’un estudi dels tècnics municipals.

Data publicació: Dilluns 29, novembre del 2021


Imatge de la notícia Actuacions per a millorar la mobilitat i seguretat a Copa d’Or

Imatge: ©Ajuntament de Lleida

Aquesta setmana han entrat en funcionament una sèrie d’actuacions a Copa d’Or, que han estat sol·licitades pels veïns i veïnes, per a millorar la mobilitat i seguretat en alguns carrers del barri i que han estat supervisades per un estudi dels tècnics municipals.

El regidor de Mobilitat i Serveis Urbans de l’Ajuntament de Lleida, Joan Ramon Castro, ha visitat les actuacions, que han consistit en un encreuament de vianants amb seguretat a l’avinguda Miquel Batllori. Fins ara, només hi havia semàfors pels vehicles de la via principal en ambre intermitent indicant el perill.

Una altra de les actuacions que ja estan en funcionament és en la via secundària (zona d’Albarés) on es permet el gir a l’esquerra i l’encreuament de Miquel Batllori. Aquests moviments, fins ara no estaven permesos.

Per a fer possible aquestes modificacions, s’han hagut de dur a terme una sèrie d’obres, que han consistit en:

- L’adaptació de la senyalització vertical i horitzontal a la nova regulació, per la qual cosa s’ha adaptat la senyalització a les noves possibilitats de mobilitat amb noves senyals i pintura.

- La implementació dels mòduls de vianants, per la qual cosa s’han post semàfors de vianants per donar més seguretat als veïns i veïnes.

- Programació i cablejat de la cruïlla, ja que s’ha hagut de reposar el fil de cable que havia estat robat, tallat i fet malbé. Els tècnics de la brigada de semàfors han estat els encarregats de fer els sincronismes de les seqüències des de la mateixa cruïlla, utilitzant els mecanismes per a fer els canvis remotament.

Et destaquem...