Agenda

Et trobes a:Inici/Agenda/Jornada models de gestió dels serveis públic municipals

Jornada models de gestió dels serveis públic municipals

El present dels serveis públics està marcat pel debat general que ha acompanyat la seva evolució aquests últims anys, és per aquest motiu que l’Ajuntament de Lleida organitza una jornada per a debatre els models de gestió dels serveis públic municipals.

Dimarts 17, gener del 2017

Imatge del event Jornada models de gestió dels serveis públic municipals
Inici
Dijous 19, gener del 2017, a les 18:00
Fi
Dijous 19, gener del 2017, a les 20:20

L’acte tindrà lloc el proper dijous dia 19 de gener a les 18:00h a la sala de juntes de la Facultat de Dret, Economia i Turisme de la UdL, amb els següent programa:

 

18:00h – 18:15h         Benvinguda i inauguració de la jornada.

18:15h – 19:45h          Taula rodona: models de gestió dels serveis públics municipals, coneixença, avaluació i experiències.

Participen: Enric Vicente Català, Doctor en Dret i membre del Col·legi de Secretaris, Interventors i Tresorers d’Administració Local Lleida, Jordi Colomer Missé, assessor de Presidència de l’Àrea d’Economia i Serveis Centrals de l’Ajuntament de Sabadell, Eudald Calvo, Alcalde de l’Ajuntament d’Argentona i Juan Luis Castillo, Director de la Zona II Aqualia.

Modera Montse Minguez, Tinent d'Alcalde i Regidora de Gestió dels recursos municipals, la hisenda municipal i polítiques de transparència.

19:45h – 20:10h          Torn obert de paraules.

20:10h – 20:15h          Cloenda de la jornada.

 

Esperant que sigui del vostre interès, vull agrair que en feu la màxima difusió  entre els col·lectius, els professionals i les persones que en puguin estar interessades, així com la vostra assistència a aquest acte.

Cordialment,

 

Fèlix Larrosa Piqué

Tinent d’alcalde i regidor de l’hàbitat urbà i rural i la sostenibilitat

 

Es pot confirmar assistència, mitjançant correu electrònic: urbanisme@paeria.es o al telèfon 973 700 309.

Notícies destacades