Habitatge i Transició Ecològica

Et trobes a:Inici/Habitatge i Transició Ecològica/Mobilitat Sostenible/Jornada-debat "Una nova mobilitat a Lleida. Per una ciutat més sostenible. Ens hi posem?" - 30 de setembre

Jornada-debat "Una nova mobilitat a Lleida. Per una ciutat més sostenible. Ens hi posem?" - 30 de setembre

Jornada-debat

Inscripcions a: clica aquí

PROGRAMA:

17:00 h
BENVINGUDA I PRESENTACIÓ A càrrec de Sergi Talamonte, regidor de la Regidoria d’Habitatge i Transició Ecològica

17:10 h
PONÈNCIA “Qualitat de l’aire i salut associada a la mobilitat” a càrrec de Xavier Querol Carceller, Professor d’investigació. CSIC.

17:30 h
PONÈNCIA “Estratègies cap a un canvi de paradigma de la mobilitat a les ciutats: Les Superilles de Barcelona i la vianalització del centre de Pontevedra”. Francesc Magrinyà, professor d’urbanisme de la UPC, membre de Recreant Cruïlles, i Carmen da Silva regidora de l’Ajuntament de Pontevedra.

18:15 h
DEBAT EN GRUPS Com transformar els carrers residencials de Lleida, de meres vies de pas per als cotxe, a espais d’activitat, de gaudi i d’encontre veïnal?
BLOC 1: quins carrers de Lleida podríem transformar (xarxa viaria terciària, residencial, al voltant d’equipaments, ....) 
BLOC 2: quins usos hi podríem potenciar i com compatibilitzar-los amb la funció de via de circulació?(comercial, jocs carrer, ...) 
BLOC 3:  Com fer aquesta transformació? Quins mitjans? (dissenys, elements mobiliaris, vianalització, pacificació de trànsit, regulació aparcaments...)

18:50h
Posada en comú (10 min) A càrrec Espai TReS3·Territori i Responsabilitat Social, dinamitzadora del debat.

19:00 h
Final de la sessió

 

Inscripcions a: clica aquí

 

Et destaquem...