Habitatge i Transició Ecològica

Et trobes a:Inici/Habitatge i Transició Ecològica/Agenda 21 Escolar/Instituts per l'Emergència Climàtica

Instituts per l'Emergència Climàtica

L' Equip ICE STEAM: El motor del canvi a la Comissió d’Emergència Climàtica i l’Agenda 21 Escolar de Lleida us convidem a fer la declaració d’emergència climàtica al vostre centre educatiu. No podem deixar passar l’oportunitat per organitzar-nos per contribuir a aquest gran repte des dels centres educatius, els quals són gran motors de canvi i sensibilització ambiental.

Us animem a sumar-vos-hi per ajuntar esforços,  i aprovar una Declaració d’Emergència Climàtica al vostre centre. Per a més informació.

Anima’t i participa-hi!

Aquí trobareu la informacío sobre els centers adherits a la convocatòria:

Centre Educatiu Declaració d'Emergència ClimàticaCompromisos i material educatiu
Institut Josep Lladonosa Pendent

Canvis reals per reduir el consum de recursos per a disminuir les emissions de diòxid de carboni (CO2): el primer pas serà ELIMIAR ENVOLTORIS DE PLÀSTIC AL CENTRE.

La campanya de comunicació sobre emergència climàtica a l'institut:

Institut Torre Vicens Pendent

Actualment s'està desenvolupant el projecte STEAMbient, en el qual s'han dut a terme diferents accions com a la gimcana del objectius de desenvolupament sostenible adreçada a tot l'alumnat del centre.

 

Considerem que potser del vostre interés el document de Posicionament d’ESenRED després de la COP25, AQUÍ.

A més, la Cimera del Clima no acaba aquí, es reforçarà la informació sobre el padlet que es va fer per la COP25 de Madrid, on ja vam participar molt centres: https://padlet.com/esenred21/cop25.

 

Comunicació conjunta de:

Et destaquem...