Notícies

Et trobes a:Inici/Notícies/La Paeria formalitza la compra de dos habitatges a la Mariola per avançar en el pla Mariola 20.000

La Paeria formalitza la compra de dos habitatges a la Mariola per avançar en el pla Mariola 20.000

Estan situats als carrers Lluís Millet i Músic Vivaldi i la seva adquisició costarà 37.200 euros en total.

Data publicació: Dimecres 06, febrer del 2019


Imatge de la notícia La Paeria formalitza la compra de dos habitatges a la Mariola per avançar en el pla Mariola 20.000

Imatge: (c) Ajuntament de Lleida

L’Ajuntament de Lleida ha formalitzat la compra de dos pisos al barri de la Mariola, amb l’objectiu d’avançar en les polítiques d’habitatge vinculades al pla Mariola 20.000. Es tracta de dos immobles situats als carrers Músic Vivaldi 33 i Lluís Millet 36, que han estat adquirits per 18.600 euros cadascun.

En tots dos casos s’adquireixen a entitats financeres fent ús del dret de tanteig i retracte que preveu la normativa, després que la regidoria d’Hàbitat Urbà hagi considerat que són estratègics en el desenvolupament del Pla Mariola 20.000 i que el cost de l’operació es situa molt per sota del valor fixat en els informes tècnics.

La compra d’aquests habitatges es va acordar a la Junta de Govern i s’ha formalitzat avui davant notari.

El dret preferencial de tanteig i retracte en favor de l’Administració està reconegut al decret llei 1/2015, per a qualsevol transmissió d’habitatge que hagi estat adquirit pel seu actual propietari en procediments d’execució hipotecària o de pagament de deure amb garantia hipotecària.

 

Imatge: (c) Ajuntament de Lleida

Notícies destacades