MOBILITAT, SERVEIS URBANS I HORTA

Et trobes a:Inici/MOBILITAT, SERVEIS URBANS I HORTA/La Paeria renova el paviment de l’avinguda Francesc Macià

La Paeria renova el paviment de l’avinguda Francesc Macià

Les tasques es duran a terme en horari nocturn entre dilluns i dimecres vinent, per minimitzar l’afectació al trànsit

Data publicació: Dimarts 18, juliol del 2023


Imatge de la notícia La Paeria renova el paviment de l’avinguda Francesc Macià

L’Ajuntament de Lleida durà a terme la setmana vinent les obres per a renovar el paviment d’asfalt de l’avinguda Francesc Macià. L’actuació es durà a terme en les dues calçades de l’avinguda, a banda i banda del passeig central, i en l’accés al Pont Vell. Permetrà substituir la capa de rodament, que pateix un elevat grau de degradació i envelliment, millorant així la comoditat i la seguretat del trànsit.

Atès que l’execució dels treballs precisa la interrupció total del pas de vehicles, les obres es duran a terme en horari nocturn amb l’objectiu de minimitzar l’afectació sobre la mobilitat al centre de la ciutat i garantir la seguretat dels treballadors.

En concret, es treballarà dues nits, de dilluns 17 a les 21.00 hores fins a dimarts 18 a les 7.30 hores; i de dimarts 18 a les 21.00 hores fins a dimecres 19 a les 7.30 hores.

La primera nit es pavimentarà tota la calçada de Francesc Macià en direcció a l’estació i els accessos al Pont Vell i l’avinguda del Segre. Per aquest motiu, es tallarà la circulació de vehicles en sentit estació pels vehicles procedents de l’avinguda de Madrid, de l’avinguda de les Garrigues i de l’avinguda del Segre, deixant el pas exclusiu per l’autobús urbà fins les 22:30 hores. Es mantindrà la circulació de vehicles en sentit contrari, cap a Blondel i l’avinguda de Madrid.

La segona nit es pavimentarà la calçada de Francesc Macià en sentit avinguda de Madrid i la part de la mitjana que separa la rambla de Ferran de Francesc Macià, a l’altura del carrer Riquer. Es tallarà el pas de vehicles per la calçada de Francesc Macià en direcció a l’avinguda de Madrid, deixant el pas exclusiu per l’autobús urbà fins les 22:30. El trànsit procedent de l’estació de ferrocarril es desviarà per Príncep de Viana cap a l’avinguda del Segre.

Saber-ne més >>

Imatges relacionades

Et destaquem...