REGIDORIA DE MOBILITAT, SERVEIS URBANS I HORTA

Et trobes a:Inici/REGIDORIA DE MOBILITAT, SERVEIS URBANS I HORTA/Horta/Viver d'agricultors de Rufea

Viver d'agricultors de Rufea

El viver d'Agricultors de Rufea


El Viver d’Agricultors de Rufea és un projecte municipal que té l’objectiu de donar suport a nous projectes agraris basats en l’agricultura ecològica, el comerç de proximitat i el valor afegit.

El “Viver” està orientat a persones que ja tenen una mínima experiència en el sector agrari i volen desenvolupar el seu propi projecte en el món de l’agricultura. També està orientats a entitats que vulguin desenvolupar algun projecte agrari o a agricultors professionals que volen diversificar la seva producció o iniciar nous tipus de cultius i/o canals de comercialització amb valor afegit.

A través del Viver, els emprenedors podran accedir a l’ús d’una parcel·la agrícola de 1-2 ha (variable en funció del projecte) pel cultiu ecològic d’hortalisses o altres cultius anuals, que inclou la xarxa principal de reg, el grup de bombament i l’aigua. També s'ofereix un magatzem per les eines i l'assessorament de l'ADV de Producció Ecològica de Ponent.

El contracte d’arrendament de les parcel·les té una durada de 5 anys. El primer any és gratuït i els quatre següents el cost és de 400 €/ha/any (el preu inclou l’aigua a pressió a peu de parcel·la). El Viver d’Agricultors està situat a la Partida de Rufea, a la finca municipal de l’antiga granja militar.

 

Per sol·licitar una parcel·la al Viver d’Agricultors de Rufea s’ha de presentar un projecte on es descrigui la planificació de l’activitat, el mercat on s’orienta la producció, així com els ingressos i despeses dels primers anys.

 

Aquí us podeu descarregar el “Plec de condicions de funcionament del Viver d’Agricultors”.

 

Més informació a:

Regidoria de Cultura, Ciutat i Transició Ecològica

Pl. Paeria, 11, pb, (edifici Pal·las) 25007 Lleida

973700455 - infosostenible@paeria.cat

 

Actualment al Viver d’Agricultors de Rufea hi trobem els següents projectes:

Associació La Cristaleria – LA CRISTALERIA GERMINA

680192403 - albert@lacristaleria.cat

web: www.lacristaleria.cat ;

facebook/instagram: @lacristalerialleida

Hortalisses de cultiu ecològic. Venda directa a través de cistellesSi us interessa consumir verdures ecològiques de qualitat, no deixeu de contactar-los!

Et destaquem...