MOBILITAT, SERVEIS URBANS I HORTA

Lleida - Timoneda d’Alfés

La ruta

Ruta que transcorre majoritàriament per camins de terra. El recorregut té una gran varietat d’atractius, a la primera part del tram podem gaudir de paisatges típics de l’horta amb grans extensions de fruiters i a mesura que es deixa enrere el canal d’Urgell predomina un paisatge estèpic, on trobem la timoneda d’Alfés. Durant el recorregut també passarem a tocar pel tossal de Pedrós, muntanyeta de 229 metres ubicada al municipi d’Albatarrech.

La timoneda d’Alfès d’extensió d’unes 100 ha és una zona protegida d’interès natural (PEIN) i delimitat com ZEPA (Zona de Especial Protecció de les Aus) on podrem observar fauna ornitològica estepària de gran valor natural.

 

Fitxa tècnica

 

Moderada Km ico-rellotge.jpgciclista.jpg desnivell.jpg ruta_circular.jpg
foto taronja.jpg 29,73 2 h 146 m Si

*El nivell de dificultat de la ruta s’ha fixat en funció de la presència o no de punts “de risc” com poden ser el creuament d’una carretera transitada,camins transitats, etc.

 

Mapa de la ruta

Descobreix els diferents punts d'interès de la ruta fent un clik sobre la i

 

Descarrega't-ho!

  • Pots trobar la ruta ruta a l’enllaç  www.wikiloc.com
  • Descarrega't el recorregut per al teu GPS o emprant una aplicació al mòbil (com per exemple OruxMaps, aplicació senzilla de fer servir i que permet treballar amb els mapes fora de línia) Ruta.kml Ruta.gpx
  • Descarregat la ruta en PDF on disposaràs d’una breu descripció del llibre de ruta i el mapa. (Mapa Lleida-Timoneda d'Alfés)

Què veurem?

 

Horta.jpg

Horta de Lleida

Horta2.jpg

Conreus frutícoles

timo2.jpg

Conreus herbacis

timo4.jpg

Timoneda d'Alfés

timo5.jpg

Canal d'Urgell

timo3.jpg

Tossal del Pedrós


Et destaquem...