Sostenibilitat

Et trobes a:Inici/Sostenibilitat/Horta/Horts Familiars de Rufea/Horts Familiars de Rufea

Horts Familiars de Rufea

ELS HORTS FAMILIARS DE RUFEA

El projecte dels Horts Familiars de Rufea es va iniciar l'any 2011, Imatge Horts familiars Rufea.jpgamb la construcció de 54 parcel·les de 100 m2. Atès a l'elevada demanda de persones i entitats l’any 2013 s'ha ampliat fins a 119 parcel·les.

Les parcel·les es sortegen entre les persones que ho sol·liciten i que compleixen els requisits establerts. Els hortolans han d’abonar una fiança de 75 € i pagar un lloguer anual 150 €. El lloguer té una durada de 4 anys i és renovable.

Els horts tenen una reconeguda funció social, educativa, lúdica i de benestar personal. Per altra banda el projecte contempla altres objectius com la sensibilització sobre els valors de l’Horta de Lleida, com a part de la història i la cultura de Lleida, i de la sensibilització ambiental, es donarà suport als sistemes de producció respectuosos amb el medi ambient i a una correcte gestió de l’aigua.

 

 


El projecte està coordinat per l’Ajuntament de Lleida en col·laboració amb la Fundació Lleida 21. Aquesta iniciativa està co-finançada a través del projecte europeu AGRIRPOXI dins del programa POCTEFA (Programa europeu de cooperació Territorial Espanya-França-Andorra, amb suport del fons FEDER).

 

horts rufea1.jpg horts rufea2.jpg

Més informació:

Plec de clàusules administratives particulars que regulen l'atorgament de les llicències per a l'ocupació i ús temporal de les parcel·les d'Horts Municipals de Rufea

 

Si teniu dubtes, podeu trucar al 973700455 o enviar un e.mail a infosostenible@paeria.cat 

Com arribar als horts de Rufea:

mapa acces horts rufea.jpg

Et destaquem...