Sostenibilitat

Et trobes a:Inici/Sostenibilitat/Horta/Activitats entorn a l'Horta de Lleida/Noves estratègies de comercialització

Noves estratègies de comercialització

Jornada: "Noves estratègies de comercialització: circuits curts i de proximitat". 21 d'abril de 2009, La Caparrella. Lleida

 

Veure recull ponències

 

Ponència

 

Sr. Josep Faura. Mercabarna

Ponència

 

Adequació normativa als petits establiments agroalimentaris

Sr. Eduard Mata. Agència Seguretat Alimentària

Iniciatives col.letives

 

Comercialització de proximitat de verdures i fruita: organització de vendes: 12 3

Sr. Jean-Gilles Betrand. Perpignan Méditerranée Communauté d'Agglomération.

Marca pròpia per diferenciar-se. Producte fresc del Parc Agrari del Baix Llobregat.

Sra. Sònia Callau Berenguer. Parc Agrari del Baix Llobregat.

Venda conjunta a través d'una agrobotiga:  Agrobotiga de la Vall d'en Bas (la Garrotxa).

Sr. Josep M. Ginabreda. Gerent de la Cooperativa SAT La Vall d'en Bas.

2 iniciatives per promoure la producció i el consum local: "Club des Saveurs" i dinamització d'AMAPs.

Sr. Nicolas Tripogney. Chambre Agriculture de l'Ariege.

Defensant la qualitat i el producte local: Napar Bideak S. Coop.

Sr. Jesús Orduna (Navarra), president de la "Asociación d'elaboradores de alimentos artesanos de Navarra".

Venda conjunta per guanyar el valor agefit: Cal Perol.

Sr. Joan Raventós (Baix Llobregat)

Iniciatives individuals

 

Vedella ecològica directa a domicili: Brunec.

Sra. Assumpta Codinachs (Vall Fosca)

Venta al mercat setmanal de fruita i verdura ecològica.

Sr. Alexis Inglada (Boldú)

Venta al mercat setmanal de fruita i verdura de l'Horta de Lleida.

Sr. Torra (Lleida)

Hortalisses amb marca pròpia: "El Tossalet".

Sr. Miquel Casals Roca (Soses)

Fruites i hortalisses a la xarxa. 3PFRUITS.

Sr. Ramon Bàrios (Térmens)

Introducció de productes locals als menjadors ecològics al solsonès.

Sr. Núria Serena. CEDRICAT (Solsona)

Et destaquem...