Sostenibilitat

Et trobes a:Inici/Sostenibilitat/Notícies/Tallers per a Petits Naturalistes al Parc de la Mitjana

Tallers per a Petits Naturalistes al Parc de la Mitjana

Finalitza la quarta edició d'una activitat en la qual han participat 27 nens i nenes al llarg de la Setmana Santa

Data publicació: Dijous 13, abril del 2017


Imatge de la notícia Tallers per a Petits Naturalistes al Parc de la Mitjana

L’Ajuntament de Lleida, a través de la Regidoria de l’Hàbitat Urbà i Rural i la Sostenibilitat ha ofert per quart any consecutiu els tallers per a petits naturalistes que s’han realitzat durant les vacances de Setmana Santa al Parc de la Mitjana.

Aquests tallers, que han tingut lloc del 10 al 12 d’abril, amb una durada de 3 hores i han estat adreçats a nens i nenes, d’entre 6 i 12 anys. L’objectiu de l’activitat és que els infants puguin gaudir de la natura d’una manera a la vegada lúdica i educativa.

Un total de 27 nens i nenes han assistit enguany als tallers. El primer dia van participar en una divertida cacera del tresor, en la qual van aprendre a orientar-se amb una brúixola i van recórrer els camins de la Mitjana, a la recerca d’un tresor amagat. Com a recompensa, cada infant es va poder endur una petjada de fang d’un animal de la Mitjana.

El segon dia, dimarts 11 d’abril, tots els infants participants van realitzar unes interessants obres d’art utilitzant diferents elements del parc i treballant les seves textures sobre una cartolina.

I l’últim dia, dimecres 12 d’abril, els nens i nenes van fabricar un joc de memòria, que els ha permès aprendre les diferents plantes que hi ha al parc. El joc també se l’han pogut endur a casa, de manera que podran recordar totes les plantes que han après mentre es diverteixen jugant al 'Memory'.

Els tallers per a petits naturalistes s’emmarquen dintre del programa d’Ecoactivitats, un seguit de propostes d’interès ambiental adreçades a la ciutadania. Les properes activitats programades són el taller ‘Birds and their habitats around Lleida’, el dia 22 d’abril, per descobrir els ocells més habituals de les terres de Lleida tot practicant l’anglès, i l’ecodescoberta al bosc urbà de Cappont, el dia 7 de maig, per descobrir com sorgeixen els boscos urbans, des del disseny fins a la plantació dels elements vegetals, i conèixer amb detall un nou racó verd de la ciutat.

Et destaquem...