Sostenibilitat

Et trobes a:Inici/Sostenibilitat/Notícies/Taller d'elaboració de sabons a la Mitjana

Taller d'elaboració de sabons a la Mitjana

Una vintena de persones participen aquest matí en l'Ecoactivitat de la Regidoria de l'Hàbitat Urbà i Rural i la Sostenibilitat

Data publicació: Dissabte 01, abril del 2017


Imatge de la notícia Taller d'elaboració de sabons a la Mitjana

El Centre d’Interpretació de la Mitjana ha acollit aquest matí un taller d’iniciació a la Cosmètica diària natural, centrat en l’elaboració de sabons, en el qual han participat una vintena de persones. El taller, impartit per Astrid van Ginkel, experta en cosmètica natural, ha estat una introducció al món dels preparats casolans, on s’han exposat les propietats medicinals i cosmètiques d’herbes remeieres que creixen al nostre voltant i d’altres fàcilment cultivables. 

Formulacions, ingredients, additius naturals, utensilis... envasos necessaris per als preparats naturals han estat temes tractats durant la sessió, que a la seva part pràctica ha girat entorn de l’elaboració de diferents tipus de sabons, amb diverses tècniques i propietats.

El taller forma part de la programació de primavera de les propostes de natura i medi ambient, Ecoactivitats. Les següents activitats del programa són els tallers per a petits naturalistes al Parc de la Mitjana, que tindran lloc durant Setmana Santa, i el curs d’ocells en anglès “Birds around Lleida”, del dissabte 22 d’abril.

Us recordem que la Festa de la Mitjana prevista al programa per al diumenge 2 d’abril s’ha ajornat fins al pròxim 4 de juny.

Podeu trobar més informació a http://sostenibilitat.paeria.cat/

 

Et destaquem...