Sostenibilitat

Et trobes a:Inici/Sostenibilitat/Notícies/Licitació de dos contractes de manteniment de la jardineria urbana

Licitació de dos contractes de manteniment de la jardineria urbana

La Comissió Informativa de polítiques de la gestió, i promoció de la Ciutat i la sostenibilitat ha donat compte d'aquests concursos per un import total de 2,68 milions d'euros i de l'aprovació definitiva del mapa de soroll de Lleida

Data publicació: Dimarts 23, gener del 2018


Imatge de la notícia Licitació de dos contractes de manteniment de la jardineria urbana

Imatge: ©Ajuntament de Lleida

La Comissió Informativa de polítiques de la gestió, i promoció de la Ciutat i la sostenibilitat ha donat compte avui de la licitació del Contracte de serveis de manteniment de la jardineria urbana de la ciutat de Lleida, pel que fa als sectors 2 i 3. El contracte surt a licitació en dos lots reservats als Centres Especials de Treball. El tinent d'alcalde i regidor de Promoció i Gestió de l'Hàbitat Urbà i Rural i la Sostenibilitat, Fèlix Larrosa, ha destacat que aquesta licitació permet seguir avançant en la millora de la jardineria de la ciutat i que els contractes incorporaran clàusules socials i mediambientals.

L'import de licitació del lot 1 (sector 2) és d'1.104.494,92 euros, mentre que el lot 2 (sector 3) ascendeix a 1.575.437,16 euros, en tots dos casos amb l'IVA inclòs. Els contractes de manteniment de jardineria es liciten en diversos lots que abasten diferents zones i sectors de la ciutat per facilitar la concurrència dels Centres Especials de Treball.

La comissió d'avui també ha informat de l'aprovació definitiva del mapa de soroll de la ciutat de Lleida, un cop ha conclòs el període d'exposició pública sense que hi hagi al·legacions. Així mateix, s'ha informat de la concessió de la segona edició dels Premis Horta a Aromes de Can Rosselló i la Junta General de Regants, que es lliuraran demà, dins de les festes de celebració de Sant Antoni Abat.

 

Imatge: ©Ajuntament de Lleida

Et destaquem...