Sostenibilitat

Et trobes a:Inici/Sostenibilitat/Notícies/La Paeria inverteix 150.000€ en quatre actuacions importants en camins de l'Horta

La Paeria inverteix 150.000€ en quatre actuacions importants en camins de l'Horta

El tinent d'alcalde i regidor de l'Horta, Fèlix Larrosa, ha visitat aquest dimarts els treballs que s'estan duent a terme al camí de les Torres de Sanui, que es completen amb els que s'estan al camí de Torres de Sanui a la Cerdera, a la travessera de Grealó a la N-240, al camí Vell d'Alcoletege i als dos ponts de la partida de Grealó i Quatre Pilans que travessen la via de ferrocarril convencional Lleida-Tarragona.

Data publicació: Dimarts 23, maig del 2017


Imatge de la notícia La Paeria inverteix 150.000€ en quatre actuacions importants en camins de l'Horta

L’Ajuntament de Lleida està executant un projecte important de millores en camins de l’Horta al qual hi destina un total de 150.000€. El tinent d’alcalde i regidor de l’Horta, Fèlix Larrosa, ha visitat aquest dimarts els treballs que s’estan duent a terme al camí de les Torres de Sanui, que es completen amb els que s’estan al camí de Torres de Sanui a la Cerdera, a la travessera de Grealó a la N-240, al camí Vell d’Alcoletge i als dos ponts de la partida de Grealó i Quatre Pilans que travessen la via de ferrocarril convencional Lleida-Tarragona.

Al camí de les Torres de Sanuy i al camí de les Torres de Sanui a la Cerdera s’estan realitzant diferents millores en uns 300 i 1.300 metres de longitud, respectivament, en què s’està fent una reconstrucció de les capes de base dels camins mitjançant l’estabilització in situ del camí existent amb ciment. La tècnica permet assolir bases de millor qualitat i reduir les despeses econòmiques i ambientals, ja que no cal excavar i retirar les bases existents ni aportar nous materials per a la formació de la nova base. També s’està netejant i reperfilant les cunetes i desguassos.

En el marc d’aquest projecte, també es pavimenta completament el Camí de la N-240 a Grealó que té una longitud d’1,7 km amb una amplada de 4,50 en què el paviment s’ha anat degradant amb el pas del temps, i en el qual també s’actua a la base, el paviment i les cunetes, de la mateixa manera que es fa al Camí Vell d’Alcoletge que s’actua al paviment d’un tram d’una longitud de 800 metres, des del límit de la zona urbana (al polígon industrial El Segre) fins la cruïlla amb la zona d’activitat logística.

En tots aquests camins també es repinta la senyalització horitzontal i es pavimenten amb doble tractament asfàltic.

Als dos ponts de la partida de Grealó i Quatre Pilans que travessen la via de ferrocarril convencional Lleida-Tarragona es millora la seguretat i s’instal·laran noves baranes metàl·liques. Es corresponen al pont de la carrerada d’Artesa o camí del Tossal, i el pont del camí del Pont Nou a les Granges de Vilanova.

 

Et destaquem...