Sostenibilitat

Et trobes a:Inici/Sostenibilitat/Notícies/L'Horta recupera el seu tradicional Aplec

L'Horta recupera el seu tradicional Aplec

El paer en cap ha destacat la importància de recuperar aquesta tradició, un símptoma de la voluntat dels seus veïns i veïnes i de l'equip de govern de tirar endavant polítiques de promoció de l'Horta de Lleida

Data publicació: Dimarts 10, octubre del 2017


Imatge de la notícia L'Horta recupera el seu tradicional Aplec

L'Horta de Lleida recupera aquest cap de setmana el seu tradicional Aplec, que no es celebrava des de l'any 2011. L'alcalde de Lleida, Àngel Ros, acompanyat del tinent d'alcalde i regidor d'Hàbitat Urbà, Rural i la Sostenibilitat, Fèlix Larrosa, han rebut avui a la Paeria els representants de la Federació d'Associacions de Veïns de Lleida i de la Comissió de l'Horta amb motiu de la celebració de la catorzena edició d'aquest certamen, que tindrà lloc al Local Social de Rufea amb la voluntat d'aplegar tots els veïns i veïnes de l'Horta i compartir un dia de germanor.

El paer en cap s'ha mostrat molt satisfet per la recuperació d'aquesta tradició de l'Horta i ha destacat que el fet de recuperar l'Aplec és un símptoma de la voluntat dels seus veïns i veïnes i de l'equip de govern de tirar endavant polítiques de promoció de l'Horta de Lleida. En aquest sentit, cal remarcar la recent creació de la marca Horta de Lleida, el Pla Operatiu de l'Horta o l'impacte del Pla d'Ordenació Urbana en aquest espai tan singular, entre altres actuacions. Per la seva banda, Salvador Solsona, President de la Comissió de l'Horta, i Francesc Rosselló, vicepresident de la FAV, han explicat que l'Aplec aconseguirà reunir els veïns de les prop de seixanta partides existents a l'Horta.

El programa d'activitats inclou un concert d'arpa a l'Ermita de Butsènit, així com el tradicional esmorzar popular i tirada de bitlles, espectacles infantils i un pregó a càrrec d'Enric Ribera, periodista gastronòmic lleidatà. La jornada festiva continuarà amb un dinar de germanor i un concert de Pastorets Rock.

Et destaquem...