Sostenibilitat

Et trobes a:Inici/Sostenibilitat/Notícies/L’Ajuntament de Lleida rebrà una subvenció de 417.510 euros per a la millora i promoció ecoturística del riu Segre

L’Ajuntament de Lleida rebrà una subvenció de 417.510 euros per a la millora i promoció ecoturística del riu Segre

El tinent d'alcalde Fèlix Larrosa destaca que permetrà posar en valor els aiguamolls de Rufea i també treballar en la recuperació de l'antic Camí del Rei, entre d'altres actuacions de recuperació mediambiental.

Data publicació: Dilluns 20, novembre del 2017


Imatge de la notícia L’Ajuntament de Lleida rebrà una subvenció de 417.510 euros per a la millora i promoció ecoturística del riu Segre

@Ajuntament de Lleida

La comissió informa favorablement sobre el Pla d'Usos de l'Horta


L’Ajuntament de Lleida ha rebut aquests dies l’aprovació definitiva d’una subvenció de 417.510,87 euros per a la millora i promoció ecoturística del riu Segre, provinent del projecte Interreg-Poctefa, un programa europeu de cooperació territorial creat per fomentar el desenvolupament sostenible del territori fronterer entre Espanya, França i Andorra. En el projecte hi participen els ajuntaments de Lleida, Girona i Perpinyà. També participa com a soci del projecte Turisme de Lleida.

El tinent d’alcalde i regidor d’Hàbitat Urbà, Rural i la Sostenibilitat de la Paeria, Fèlix Larrosa, ha donat compte de la notícia a la comissió celebrada avui, un fet que permetrà posar en valor els aiguamolls de Rufea i, també, treballar en la recuperació de l’antic Camí del Rei, entre altres actuacions de recuperació mediambiental. Les actuacions de millora es duran a terme durant l’any 2018. El projecte de millora i promoció ecoturística del riu Segre ascendeix a un total de 642.324,43 euros.


La comissió informativa de Polítiques de la Gestió i Promoció de la ciutat i la Sostenibilitat celebrada avui ha informat favorablement sobre el nou Pla d’Usos de l’Horta de Lleida. El Pla d’Usos de l’Horta és la base per la redacció de la futura ordenança de l’Horta i concreta totes les normes a complir en àmbits com la millora de les infraestructures i els serveis generals de l’Horta, fomentar la implantació de serveis i la modernització de les explotacions agràries per millorar-ne la viabilitat, promoure sistemes de producció i comercialització, treballar per aconseguir un espai de qualitat entorn de la ciutat de Lleida, integrat en el territori i en harmonia amb el medi natural i els seus valors paisatgístics i consolidar i donar a conèixer el patrimoni natural i cultural de l’Horta de Lleida de forma compatible amb l’activitat agrària. El pròxim ple debatrà l’aprovació definitiva del document.

 

Imatge: @Ajuntament de Lleida

Et destaquem...