Sostenibilitat

Et trobes a:Inici/Sostenibilitat/Notícies/L’Ajuntament de Lleida realitzarà treballs d’esporga en 14.500 arbres amb motiu de la campanya d’hivern 2017/2018

L’Ajuntament de Lleida realitzarà treballs d’esporga en 14.500 arbres amb motiu de la campanya d’hivern 2017/2018

La campanya d’esporga d’hivern que duu a terme l’Ajuntament de Lleida per la temporada 2017/2018 contempla actuacions en un total de 14.500 unitats d’arbres en carrers i places de la ciutat. Enguany l’esporga s’estructura en tres grups de treball format per dues màquines i quatre operaris. Les restes d’esporga es recullen diàriament i es transporten fins a centres autoritzats per gestionar aquest tipus de material.

Data publicació: Dilluns 20, novembre del 2017


Imatge de la notícia L’Ajuntament de Lleida realitzarà treballs d’esporga en 14.500 arbres amb motiu de la campanya d’hivern 2017/2018

@Hermínia Sirvent

 

Durant el mes de novembre hi hauran actuacions d’esporga a Raïmat i els carris d’Universitat, Centre Històric, Bordeta, Cappont, Rambla Ferran i entorns i Pardinyes. El mes de desembre és el torn de Príncep de Viana, Clot, Instituts, Balàfia, Llívia i Secà de Sant Pere, tot i que també es continuarà treballant a Centre Històric, Cappont i Pardinyes.
L’any 2018 s’iniciarà amb treballs d’esporga al Camp d’Esports, Mariola i Joc de la Bola, tot i que també es repassaran alguns barris realitzats durant el mes de desembre. Al febrer s’actuarà a Vila Moncada i Ciutat Jardí, a més a més de joc de la Bola i el Camp d’Esports.
La campanya d’hivern d’enguany finalitzarà durant el mes de març amb retocs als barris de Vila Montcada i Ciutat Jardí. Cal destacar que la planificació de la campanya d’esporga es pot alterar per condicions meteorològiques adverses o per altres esdeveniments puntuals que poden sorgir a la ciutat.

Durant el mes de novembre hi hauran actuacions d’esporga a Raïmat i els carris d’Universitat, Centre Històric, Bordeta, Cappont, Rambla Ferran i entorns i Pardinyes. El mes de desembre és el torn de Príncep de Viana, Clot, Instituts, Balàfia, Llívia i Secà de Sant Pere, tot i que també es continuarà treballant a Centre Històric, Cappont i Pardinyes.L’any 2018 s’iniciarà amb treballs d’esporga al Camp d’Esports, Mariola i Joc de la Bola, tot i que també es repassaran alguns barris realitzats durant el mes de desembre. Al febrer s’actuarà a Vila Moncada i Ciutat Jardí, a més a més de joc de la Bola i el Camp d’Esports.La campanya d’hivern d’enguany finalitzarà durant el mes de març amb retocs als barris de Vila Montcada i Ciutat Jardí. Cal destacar que la planificació de la campanya d’esporga es pot alterar per condicions meteorològiques adverses o per altres esdeveniments puntuals que poden sorgir a la ciutat.

 

Imatge: @Hermínia Sirvent

 

Et destaquem...