Sostenibilitat

Et trobes a:Inici/Sostenibilitat/Notícies/Els colors de la tardor en una ecodescoberta pels Camps Elisis

Els colors de la tardor en una ecodescoberta pels Camps Elisis

La visita promoguda per la Regidoria de l’Hàbitat Urbà i Rural i la Sostenibilitat ha estat conduïda pel mestre jardiner Jordi Toll

Data publicació: Dimarts 07, novembre del 2017


Imatge de la notícia Els colors de la tardor en una ecodescoberta pels Camps Elisis

Una vintena de persones han participat aquest darrer diumenge en la visita al Camps Elisis per descobrir com els colors de la tardor arriben als arbres que hi ha plantats als carrers i places de la ciutat.

La visita, que ha estat conduïda pel mestre jardiner Jordi Toll, forma part de les ecoactivitats organitzades per la Regidoria de l’Hàbitat Urbà i Rural i la Sostenibilitat. Durant la passejada s’ha pogut observar les diferents coloracions produïdes en els arbres en temps de tardor, al mateix temps que s’han comentat i conegut diversitat d’espècies que viuen en aquest parc.

La Regidoria ha organitzat pel mes de novembre noves propostes de natura i medi ambient. El pròxim dissabte, dia 11, el fotògraf naturalista Jordi Bas, impartirà un curs d’iniciació a la macrofotografia de natura. El taller es desenvoluparà matí i tarda, de 9 a 13 hores, i de 15 a 19 hores. Cal inscriure’s prèviament en el curs, que té un preu de 20 €.

Pel 19 de novembre, està previst una ecodescoberta a propòsit del Dia Mundial del Sanejament. Amb aquest propòsit s’ha organitzat una sortida gratuïta que, sota el títol ‘La sortida que fa l’aigua de casa al riu’, té previst visitar l’estació depuradora d’aigües residuals. També cal la inscripció prèvia, perquè les places són limitades.

La darrera de les Ecoactivitats de la temporada és un taller sobre la ‘Cuina d’Aprofitament’, que se celebrarà el 25 de novembre. L’activitat està organitzada en el marc de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus.

Per a més informació i inscripcions:

 

Imatge: ©Ajuntament de Lleida

Et destaquem...