Sostenibilitat

Et trobes a:Inici/Sostenibilitat/Notícies/El plaer de descobrir els racons de l'Horta de Grenyana en bicicleta

El plaer de descobrir els racons de l'Horta de Grenyana en bicicleta

L'Ajuntament de Lleida programa una ecoactivitat, en la qual participen 25 persones, que han visitat espais d'interès natural i històric poc coneguts

Data publicació: Diumenge 26, març del 2017


Imatge de la notícia El plaer de descobrir els racons de l'Horta de Grenyana en bicicleta

Un total de 25 persones han participat aquest matí en l’ecodescoberta “Els racons de l’Horta de Grenyana en bici”, la proposta de la Regidoria de l’Hàbitat Urbà i Rural i la Sostenibilitat de l’Ajuntament de Lleida per donar a conèixer alguns indrets del Parc Natural de la Mitjana i l’Horta de Grenyana, tot fent un agradable passeig en bicicleta. Els participants han pogut visitar espais d’interès natural i històric, com la sèquia de Fontanet, el Molí de Cervià o l’ermita de Grenyana.

El recorregut per la partida, ubicada al marge esquerre del riu, ha permès descobrir a més dels elements singulars i d’interès natural i històric esmentats, altres aspectes de l’horta més antiga de Lleida, com el reg i les torres. La passejada s’ha fet per itineraris enmig dels arbres fruiters, molts d’ells en època de floració. La visita també ha tingut com a punt de referència la Mitjana, on s’han visitat espais naturals poc concorreguts, com la verneda o la bassa gran.

Aquesta sortida ha estat organitzada per l’Ajuntament de Lleida, en el marc del programa d’Ecoactivitats, que s’ha convertit ja en un referent a la ciutat en activitats d’educació naturalista i ambiental. El programa ofereix altres cursos i tallers d’interès, com un especialitzat en cosmètica natural, una sortida en anglès per conèixer els ocells de les terres de Lleida i diverses activitats per donar a conèixer la natura, la biodiversitat de Lleida i altres aspectes relacionats amb el medi ambient.

Per a més informació. http://sostenibilitat.paeria.cat

 

 

Et destaquem...