Sostenibilitat

La deixalleria mòbil a l'escola

Servei "La deixalleria mòbil a l'escola"

 

nova deixalleria mobil 2012.jpg

visita deixalleria.jpg

 

La deixalleria mòbil és un vehicle que incorpora un remolc de grans dimensions amb petits cubells on dipositar-hi les deixalles que no s'haurien de barrejar amb la brossa de cada dia. Objectes com piles gastades o roba que no fem servir, oli de cuinar, una vella radiografia, restes de pintura o fluorescents....


“La deixalleria mòbil a l’escola” és un servei que pretén facilitar la correcta gestió d’aquests residus, i alhora, convertir la tasca de recollida en una eina educativa, ja que poden ser els propis alumnes els que acudeixin a lliurar els residus, acompanyats pel personal del centre o bé amb les famílies.

Aquí trobareu tota la informació que necessiteu sobre el servei de deixalleries de Lleida.

Notícies dels centres escolars relacionades amb la deixalleria mòbil

 

"CAMPANYA PER AL FOMENT DE LA RECOLLIDA D'OLI DOMÈSTIC" A LES ESCOLES


Amb l’objectiu de facilitar la recuperació, la reutilització i el recicatge dels residus,  en el marc de la Setmana de la Prevenció de Residus 2012, us vam proposer, treballar la importància de la recollida i l’aprofitament de l’oli de cuina usat a partir de la visita de la deixalleria mòbil al vostre centre escolar.

Així, a partir 15 de novembre 2012 i fins a la fi d’existències, els centres que sol·licitin la visita de la deixalleria mòbil, rebran una proposta educativa per treballar la problemàtica de l’oli, i un embut i fulletó informatiu per cada alumne que visiti la deixalleria, i així difondre i promoure la recollida de l’oli de cuina usat entre les famílies.

embuts-oli.jpg

Aquí trobareu informació sobre el servei de recollida d'oli doméstic a Lleida

Et destaquem...